Tojásmatrica gyűjtés a Vál-völgyi Kisvasúton

Újra tojáskereső játékkal várja húsvétkor a gyerekeket a Vál-völgyi Kisvasút.

Tojásmatrica-gyűjtő kalandra hívja a családokat a Vál-völgyi Kisvasút április 16-án, nagyszombaton és 17-én, húsvétvasárnap. 10 és 18 óra között a gyerekek a vonaton és Felcsút vasútállomáson tojásmatricákra lelhetnek, s ha sikerül összegyűjteniük négy különböző színűt, beválthatják őket egy különleges ajándékra. Csupán regisztrálniuk kell a Mozdony utcai sátorban, ahol máris megkapják a matricagyűjtő füzetüket, ezt követően indulhat is a tojáskeresés.

Ha a tojáskeresők – az ugyancsak matricalelőhelyként szolgáló – PAFC–Kisvárda mérkőzésre is ellátogatnak, ráadásként újabb ajándékra tehetnek szert, amelyet a Pancho Aréna hazai szektoraiban át is vehetnek.

Ám nemcsak a Kisvasúton, de a Felcsút vasútállomáson felállított sátorban is húsvéti programokkal várják a gyerekeknek. Lesz többek között locsolkodás, nyuszi- és báránysimogató, húsvéti kézműveskedés, tojásfestés, körhinta, hajóhinta és számos más népi gyermekjáték, arcfestés és hajfonás, húsvétikalács-készítés és tojásfadíszítés, lufihajtogatás, valamint húsvéti kvíz és tombola, méghozzá nyereményként wellnesshétvégéért.

A négynapos ünnepen a Vál-völgyi Kisvasút a húsvéti menetrend szerint folyamatosan közlekedik, a programokra előzetes regisztráció nem szükséges. Felnőtteknek 1600 (Vál-völgyi lakosoknak kedvezményesen 1400), diákoknak és nyugdíjasoknak 1200, gyermekeknek 800 forintba kerül a jegy, amely a vonatozást és a programokon való részvételt egyaránt tartalmazza.

Ha a programokkal kapcsolatban további információra volna szüksége, az [email protected] e-mail címen és a 06-22/881-827-es telefonszámon érdeklődhet. A valvolgyikisvasut.hu/Husveti-tojaskereso oldalon és az esemény Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/events/1107138050071784?ref=newsfeed) minden aktualitást megtalál.

További cikkek

Kapcsolat

Vál-völgyi Kisvasút

Cím: 8086 Felcsút, Mozdony utca 1.

Telefonszám: +36 22 881 827

E-mail: [email protected]

Webcím: http://www.valvolgyikisvasut.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ValvolgyiKisvasut

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

* Írja be szöveggel a két szám összegét!
Útvonal
}