Húsvéti Tojáskereső a Vál-völgyi Kisvasúton

Nyakunkon a tavasz, közeleg a húsvét ünnepe!

A Vál-völgyi Kisvasút ezúttal húsvétkor ígér nagyszerű kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak. A vonatozás élményét ezúttal is számos színes ünnepi foglalkozással kapcsoljuk össze – a fő feladat tojásmatrica-gyűjtés lesz. A matricákra a festői Alcsúti Arborétumban, valamint az egész család számára izgalmas kikapcsolódást nyújtó Alcsútdobozi Kalandparkban bukkanhattok rá. A csodálatos Pancho Aréna megtekintése is „kötelező program”, a világ egyik legszebb luxusstadionja vasárnap várja a matricagyűjtőket.

 

A negyedik állomás, ahol akár két tojásmatricát is találhatnak a lelkes kis „kutatók”, a Felcsút vasútállomáson felállított sátor, tele kézműves foglalkozással, népi gyermekjátékokkal, kvízekkel; a színes programok közül az arcfestés sem maradhat ki. Miután a fenti állomások közül kiválasztottad azt a hármat, ahol szívesen eltöltöd az időd, gyere a felcsúti vasútállomásra, mutasd meg, milyen tojásokat gyűjtöttél – cserébe húsvéti ajándék vár.

​A húsvéti programokat idén gasztro élménnyel színesítjük, a látogatók megkóstolhatják az eredeti töki pompost és a hurkával töltött kenyérlángost is. Természetesen az édes íz sem maradhat ki a kínálatból, a hagyományos kürtöskalács mellett színesíti a palettát a töltött kürtöskalács, és a „bubble waffle”, azaz a töltött gofri is.

​A Vál-völgyi Kisvasút a négynapos ünnep alatt folyamatosan közlekedik a húsvéti menetrend szerint. A programok kizárólag március 31-re és április 1-re értendők, előzetes regisztráció és jegyvásárlás nem szükséges.

​Vonatozz te is a húsvétkor, és készítsd el nálunk egyedi ajándékodat!

További cikkek

Kapcsolat

Vál-völgyi Kisvasút

Cím: 8086 Felcsút, Mozdony utca 1.

Telefonszám: +36 22 881 827

E-mail: [email protected]

Webcím: http://www.valvolgyikisvasut.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ValvolgyiKisvasut

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

* Írja be szöveggel a két szám összegét!
Útvonal
}