Valentin nap

Vacsorával egybekötött romantikus utazásra hívta a szerelmeseket a Vál-völgyi Kisvasút február 14-én, Szent Bálint napján, avagy Valentin-napon.

Díszdobozos, kézműves csokoládé, hűtött pezsgő és friss földieper, megannyi, az asztalokra hintett rózsaszirom, az ablakokra ragasztott szívecske formájú post-it, valamint számtalan szív alakú piros lufi fogadta a vagonokban a „szerelemvonat” utasait, azt a több mint hatvan párt, aki regisztrált a programra. Már napokkal előtte betelt minden hely, s a regisztráltak mindegyike valóban meg is jelent.

 

Fiatalabb szerelmespárok, idősebb házaspárok – valamennyi korosztály képviseltette magát a különleges programon. A párok külön, névre szóló asztaloknál foglalhattak helyet, a társaságban érkezők viszont akár együtt is utazhattak a vonaton.

​Az utasok Felcsút Vasútállomáson szálltak fel a kisvasútra (a program végeztével ugyancsak ide érkeztek vissza), amely először a Puskás Akadémia, majd az Alcsútdobozi Arborétum megállóhelyhez közlekedett. A párok innen sétáltak el a Puskás Ferenc Sport Hotel éttermébe, ahol gyertyafényes vacsora várta őket, különleges, fantázianevekkel ellátott fogásokkal: előételként „tavaszi szerelemmel” (magvas csirkemellcsíkok friss salátaágyon, dijoni dresszinggel), főételként „erdei kalanddal” (baconbe bújtatott szűzérmék erdei gombamártással, burgonyakrokettel), desszertként pedig „érzéki csábítással” (házi málnás csokoládétorta).

A zenét Péterffy Lili és a Ya Ou akusztikus zenekar szolgáltatta.

A részt vevő szerelmesek között a szervezők háromnapos wellnesshétvégét soroltak ki. A szerencsés, aki párjával együtt kikapcsolódhat, Dánél Enikő lett.

További cikkek

Kapcsolat

Vál-völgyi Kisvasút

Cím: 8086 Felcsút, Mozdony utca 1.

Telefonszám: +36 22 881 827

E-mail: [email protected]

Webcím: http://www.valvolgyikisvasut.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ValvolgyiKisvasut

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

* Írja be szöveggel a két szám összegét!
Útvonal
}